Energie stroomt waar het pad open is

Kom met ons mee en dompel onder in dit bad van klanken


 

Elke zintuiglijke prikkeling reist door je heen en raakt de deuren van je ziel.
Laat je meevoeren op de magische klanken je zal verwonderd zijn over wat je beleeft.

Leef je in, Leef je uit

ERVARINGEN 


Transcendente Zielsreis

Na een warm ontvangst in een mooie rust gevende setting, werd ik warm onthaald. Er lagen kleden, kussens en er stonden bijzonder mooie instrumenten. We kregen eerst een mooie introductie waarop we ingeleid werden naar een vrije zelfbewustzijnde trance onder het genot van een kopje thee die de sfeer compleet maakte.

 

Waar drie mooie dames, voor ons gingen zingen en vele verschillende instrumenten bespeelde terwijl ze door de zaal langs iedereen liepen, zo hoorde je de klanken en gezang van verschillende kanten ook was er geur aanwezig die de setting compleet maakte en je verder in hogere sferen bracht.

 

Richting het einde gingen we met zijn allen staan en dansen op hun gemaakte muziek en zochten we een diepere connectie met mekaar. Tijdens de dans gingen we op in de energie met vloeiende bewegingen.

 

Het einde was een mooie afsluiting van een gezamenlijk samen zijn met een kopje thee waar iedereen iets mocht delen.

 

Zielsreis op Healing Garden

Coos en Dagmar, twee fantastisch mooie warme vrouwen die mij op reis nemen op Healing Garden 2021. Ik weet niet zo goed wat ik van een zielsreis moet verwachten.

 

Ik ga liggen en laat mij meevaren op de magische geluiden die Dagmar maakt, met bijzondere instrumenten die ik nooit van mijn leven heb gezien. En de prachtige stem van Coos... Het raakt mij diep in mijn ziel.

 

Ik ben "sky high" in trance, ik zweef ergens in het universum. Het is moeilijk te beschrijven want je moet het voelen en ervaren. Het is heel intens, er komt veel los binnen in mij en de tranen stromen.
Als de reis afgelopen is blijft iedereen zitten. Gewoon... heel lang zitten.


Ik ben zo dankbaar voor deze zachte en mooie reis. 

 

Transcendente Zielsreis

De healing die jullie brachten door de Zielsreis kwam super mooi binnen. Ik ging met mijn bewustzijn dieper in mijn lichaam, zeer rustig werd alles.

 

Bij de andere mensen gebeurde dit ook, gezien de tijd die ze nodig hadden om weer terug in het heden te komen.

 

Ik kijk wat voor energie erachter zit bij de healing, Engelen zag ik bij jullie, met hoge trilling, Serafijnen hebben jullie contact mee.

 

Vandaar dat het zo krachtig is.