Golden Teacher

Spreek je bestemming

Zelfbewustzijn is tegenwoordig geen exclusief meer, maar een noodzaak in het leven. Velen ervaren steeds bewuster dat het constant bezig zijn met de externe factoren in de buitenwereld energie kost, het afleidt van harmonie en vrede en uiteindelijk leidt tot stress, depressie, onrust en emotionele en zielsblokkades. 

 

Zelfbewustwording kan op verschillende manieren ontwikkeld en getraind worden, zodat er weer levensenergie binnenkomt en in het leefsysteem blijft stromen. Door afzondering van de buitenwereld en de focus naar binnen te richten en diep contact te maken met het eeuwige zelf, zal de ziel zich openen en zal de geest diep in de bron weer energie creëren die krachtig stroomt en vrede en balans brengt. 

 

Zelfbewustwording ontwikkelen heelt de ziel en transformeert zware energie van trauma en destructieve leef- en denkpatronen naar waardevolle levenslessen en brengt het terug naar vrede en rust. De geest zal in een staat van gelijkmoedigheid en compassie komen, balans en harmonie in het moment. 

 

 

De teachings zijn opgebouwd uit drie delen:

 

Teaching ‘Spreek je bestemming’ 
Coos start de teaching gericht op het ontwikkelen van zelfbewustzijn, waarin ze o.a.  spreekt over hoe zelfkennis, zelfliefde en zelfbewustzijn de motor zijn van levensenergie, in de steeds veranderende wereld met steeds dezelfde diepere karmische concepten. Coos spiegelt en prikkelt je in deze teaching om de bron van je rusteloosheid te ontdekken, te erkennen, lief te hebben en te transformeren tot een kostbare schat van levenswijsheid. Ontwikkel bewustzijn dat je 'in het moment bent'. Daaruit komt voort de stilte, de vrede en ontwikkel je een rustige geest die liefdevolle levensenergie ervaart.

 

Q&A voor Coos met Mark
Mark zal vooraf ingediende vragen stellen, gericht op persoonlijke ontwikkelingsprocessen rondom het thema zelfbewustzijn en non-dualiteit, aan Coos waaruit waardevolle inzichten zullen komen. Daarnaast is er ruimte voor live ingezonden vragen om te behandelen.

 

Geleide Meditatie 
Coos begeleidt een transcendente meditatie waarin ze je middels klank, zang en woord meeneemt naar de diepten van je ziel, waar alle herinneringen van al je levens liggen opgeslagen en waar je verbinding met je eeuwige hogere tijdloze zelf kunt maken. 

 

Meer over Coos:
Coos Bomhof heeft een diepe passie om haarzelf te uiten door poëzie, schrijfsels, muziek, zang, energetisch counselor en een geestelijk gids. 
Coos heeft diverse studies gevolgd, met de mensen en de licht spirits, op het gebied van gezondheid en ziekte op alle vlakken van het zijn (fysiek, emotioneel en energetisch), balans en disbalans in patronen en gedrag, Kum-Nye Tantra, massage en asmr, quantum healing. Coos is hooggevoelig, helderhorend en helderziend. Coos is vol compassie, liefde en in eenheid met al dat leeft. 

 

Neem gerust contact op met Coos: connect@soulsequence.nl of 06-15481913

Kijk voor actieve begeleiding, steun en therapie op haar website: www.labricoos.nl