Ceremonies voor zuivering en groei

In het midden van alles dat je bent en alles dat is, is balans en harmonie. Dit zie je in de natuur, in elke cel en ook in ons als mens. Leven buiten je centrum ervaar je met bepaalde prikkels, sensaties en emoties, angst of pijn. Met het beleven en uitleven van een transcendent geleide truffel ceremonie krijg je dieper innerlijk zicht op jouw balans en disbalans, op de rust en de onrust die je van binnenuit creëert. Je ontwikkelt inzicht en leert welke waardevolle betekenis deze prikkels voor je betekenen, zodat je verder kunt groeien naar leven in vrijheid en je volste bestaan. Met onze begeleiding krijg je meer inzicht om non-dualistisch, vrij en vanuit schoonheid het leven te ervaren en beleven. Hierdoor zal je meer in je innerlijke kracht komen te staan en je levenskwaliteiten verder ontwikkelen, waarmee je in liefde het leven zal beleven.

Deze magische truffel ceremonie is een groot geschenk en brengt je met jezelf en het leven in diepe verbinding, Deze eenheid met de Bron van Bewustzijn, God, Prana geeft ons de kracht, leiding en inzicht om het leven ten volste te beleven. 

Opbouw van de truffel ceremonie:
De ceremonie is opgebouwd uit vijf elementen, die we voorafgaand aan de ceremonie samen bespreken en afstemmen. De basis voor deze magische reis zijn dat je je veilig en welkom voelt. 

1. Welkom voelen en landen in de ceremonie tempel;

2. Mentaal en geestelijk verbinden met elkaar, de spirits en hoger bewustzijn;

3. De innerlijke reis, onder begeleiding van Coos en Dagmar. De intensiteit van de innerlijke reis stemmen we persoonlijk met je af. Zo zullen stiltes en rust zich afwisselen met muziek, klanken, aanraking en meditatie e.v.a. zintuiglijke prikkelingen die je helpen op je reis. 

4. Het landen en terugkomen van je zielsreis naar je lichaam en aarden;

5. Nagenieten, nabespreken, samen eten en de reiservaring vieren met bijvoorbeeld zang, muziek, stilte of beweging. 

 

Tijdsindicatie in overleg:
- Van 13:13 - 21:21 uur

Complementaire Additieven: 
- Spirituele Kaartlegging
- Rapé ceremonie voor aarding en chakra activatie
- Cacao ceremonie voor het openen van hart en geest
- Tantrische begeleiding en behandeling
- Energetische begeleiding en behandeling

Vocht en Voeding in overleg:
- Kokoswater
- Cacao
- Chocolade
- Noten
- Fruit
- Thee / Water
- Warme maaltijd 

Intuïtieve Dankbetuiging: 
€177 - €255 

Plant Medicijnen

Meer informatie volgt binnenkort 

 

 

 

Coos Bomhof

Als ervaren Verpleegkundige in de maatschappelijke en verslavingszorg heeft Coos vele kanten van disbalans in de levens van mensen gezien en ervaren. Self Sabotage, verslavingen, emotionele en fysieke blokkade, levensmoeheid en de wens tot de dood zijn levensthema's waar ze mensen in liefdevolle trajecten doorheen mocht begeleiden naar een plaats van bevrijding van het lijden en een nieuwe levensstart in balans en harmonie met zichzelf en het leven. 

Door het volgen van uitgebreide scholing (zoals Quantum Heling, Modern Sjamanisme, Aura Healing, Counseling, Hypnose en Trance Meditaties), onderwijs in culturen, levensbeschouwingen en religies (Christendom, De Tao, Boeddhisme, Sjamanisme, etc) en het zelf doorlopen van een diepe transformatie en zuivering heeft Coos ervaren dat het leven vanuit het non-dualistische perspectief het pad naar bevrijding biedt voor een ieder. Er bestaat geen goed en geen slecht, enkel balans en disbalans. Door het leven te ervaren in verbinding met het hogere licht, de bron, God (of hoe je de Bron van al het leven ook benoemt) hervond zij en velen met haar, de innerlijke goddelijke bron die het leven bestemming geeft en ons ten volste leert te bestaan. 

Het pad vinden naar deze ultieme vrijheid, een leven in liefde en zonder angst of beperkingen, is een pad dat we samen mogen ontdekken. Het is soms een diepe helse periode waar we doorheen moeten gaan, om het licht te vinden. Coos heeft deze periodes ook ervaren, doorstaan en uitgeleefd. Vanuit haar ervaringen en kennis biedt ze nu haar begeleiding en steun aan o.a, door het begeleiden van heilige ceremonies, rituelen en zielsreizen ondersteund met o.a. plant medicijnen. 

Lets walk each other home
Our inner godly and goddess power is light 
Our outer godly and goddess power is love

Dagmar Aben

Dagmar is ervaren in het reizen met plantmedicijn en het begeleiden van innerlijke reizen met en zonder medicijn. Ze werkt met de frequentie van liefde en heeft naast haar spirituele, sjamanistische inslag ook een therapeutische achtergrond. Dagmar heeft 7 jaar gewerkt als therapeut in de GGZ van traumabehandeling tot persoonlijke begeleiding van cliënten in een TBS kliniek. Ze volgde een breed scala aan opleidingen, zoals: Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), Emerging Body Language (EBL), energetische therapie/ natuurgeneeskunde en systemisch opstellen (familie opstellingen).

Dagmar biedt met liefdevolle aandacht de ruimte voor het veilig aangaan van je persoonlijke proces en innerlijke reis.

Ze creëert verstilling in body en mind waarmee je in essentie leert zijn. Via klankheling en sjamanistisch energetisch werk zorgt ze voor release van traumatische ervaringen en het ontstoren en ontstressen van disbalans op multidimensionaal niveau. Daarnaast inspireert ze je beperkende overtuigingen en aangeleerde patronen te doorbreken zodat je weer volop kunt genieten van je leven.

Follow your inner voice,

it will show you the way to freedom and joy

Gaby Simonis

Na een carriëre in Hospitality en Facility Management heb ik 3 jaar geleden besloten mijn koers te wijzigen en meer tijd door te brengen met mijn heerlijke zoon en dingen te ondernemen die vanuit mijn hart stromen. Inmiddels ben ik al bijna 25 jaar op mijn spirituele pad. Ik heb een breed scala aan trainingen, workshops en opleidingen gevolgd in o.a. Healing/reading. familie opstellingen en intuïtieve ontwikkeling. Zelf heb ik sinds 2013 vele intense reizen met Ayahuasca en Truffels mogen ervaren, waarin ik door allerlei processen heen gegaan ben en angsten heb aangekeken. Stapje voor stapje heb ik geleerd hoe ik me steeds meer kan overgeven aan wat er door mij heen mag bewegen. \n\nIk ben ongelooflijk dankbaar voor alle cadeautjes die ik heb mogen ontvangen door het reizen en ik heb sinds begin dit jaar echt mijn eigen fundament mogen voelen, van waaruit ik nu de dingen mag ondernemen in deze wereld. In de afgelopen 3 jaar heb ik bij verschillende organisaties begeleid: 'Het Wonder van Bestaan', Trufflestherapy en Healjezelf. Sinds vorig jaar begeleid ik privé ceremonies en kleine groepjes samen met dierbare mede-spaceholders.

 

I would love to hold space for you