Plant Spirit Ceremonie
Zuivering, heling en groei

Voel je al langer de diepe wens om onder betrokken, ervaren en warme begeleiding een psychedelische ceremonie met de spirits van de planten te ervaren? Neem dan contact met me op, dan creëren we een ceremoniële reis met de plant spirits. De ceremonie kan zowel individueel als in kleine groep opgezet en beleefd worden.  Je kunt zelf je groep samenstellen of deelnemen aan een open groep.  

 

Psilocybine

Tijdens een ceremonie met de plant spirits gaan we samen op reis naar het onderbewuste in jezelf. De wijsheid en steunende werking (psilocybine) van de plant spirits opent nieuwe perspectieven, brengt nieuwe inzichten en wordt al eeuwenlang ingezet als een zeer krachtige behandeling bij psychische aandoeningen, self-sabotage in denken en gedrag en bij diepgewortelde angsten. Door samen met liefdevolle aandacht tijd te nemen in de voorbereiding en setting, zal de reis tijdens de ceremonie met de plant spirits een zeer krachtige uitwerking hebben om te helen, groeien en je zelfbewustzijn te vergroten, naar een leven in je volste bestaan. Een leven in harmonie met jezelf.

 


Opbouw van de plant spirit ceremonie:

De ceremonie is opgebouwd uit vijf elementen, die we voorafgaand aan de ceremonie samen bespreken en afstemmen. De basis voor deze wonderlijke reis zijn dat je je veilig en welkom voelt. 

1. Welkom voelen en landen in jezelf, ontspannen en veiligheid ervaren;

2. Mentaal en geestelijk verbinden met elkaar, de spirits en hoger bewustzijn;

3. De ceremoniële innerlijke reis, onder begeleiding. De intensiteit van de innerlijke reis wordt persoonlijk met je afgestemd. Zo zullen stiltes en rust zich afwisselen met muziek, klanken, aanraking en meditatie e.v.a. zintuiglijke prikkelingen die je helpen op je reis. 

4. Het landen en terugkomen van je zielsreis naar je lichaam en aarden;

5. Nagenieten, nabespreken, samen eten en de reiservaring vieren met bijvoorbeeld zang, muziek, stilte of beweging. 

 

De onderdelen van de ceremonie worden in gezamenlijk overleg opgesteld.

Tijdsindicatie:

- Van 12:12 - 19:19 uur
- Van 17:17 - 23:23 uur (incl. overnachting)

Complementaire Additieven: 

- Spirituele Kaartlegging
- Rapé ceremonie voor aarding en chakra activatie
- Cacao ceremonie voor het openen van hart en geest
- Kum-Nye Tantrische begeleiding en behandeling
- Energetische begeleiding en behandeling
- In overleg passen we de tijd aan en kan je blijven overnachten


Vocht en Voeding:

- Kokoswater
- Cacao
- Chocolade
- Noten
- Fruit
- Thee / Water
- Warme maaltijd 

Intuïtieve Dankbetuiging: 

€155 - €255
Al naar gelang van samenstelling van de ceremonie en naar eigen draagkracht.

Heling op Zielsniveau - Bevrijding van je innerlijke blokkades

Leven in Harmonie & Balans

In het midden van alles dat je bent en alles dat is, is balans en harmonie. Dit zie je in de natuur, in elke cel en ook in ons als mens. Leven buiten je centrum ervaar je met bepaalde prikkels, sensaties en emoties, angst of pijn. Met het beleven en uitleven van een geleide truffel ceremonie krijg je dieper innerlijk zicht op jouw balans en disbalans, op de rust en de onrust die je van binnenuit creëert. Je ontwikkelt inzicht en leert welke waardevolle betekenis deze prikkels voor je betekenen, zodat je verder kunt groeien naar leven in vrijheid en je volste bestaan. Door de begeleide ceremonie zal je in staat zijn om vanuit een hoger perspectief naar je leven en naar jezelf te kijken en krijg je nieuwe inzichten over hoe jouw leven zich heeft gevormd door de jaren heen. Door uit te zoomen en je leven als het ware non-dualistisch, vrij en vanuit schoonheid te aanschouwen, zal je het leven met meer compassie gaan ervaren en beleven. Hierdoor zal je meer in je innerlijke kracht komen te staan en je levenskwaliteiten verder ontwikkelen, waarmee je in liefde het leven zal beleven.

 

Deze ceremonie met de plant spirits is een medicijn, een geschenk van Moeder Aarde en brengt je met jezelf en het leven in diepe verbinding, Deze eenheid met de Bron van Bewustzijn, God, Prana geeft ons de kracht, leiding en inzicht om heling te vinden van de blokkades die je in jezelf ervaart en het leven ten volste te gaan beleven. Een leven in harmonie met jezelf.

 

 

 

Op locatie of eigen locatie:

De ceremonies worden vaak op locatie 'Het Paradijs' aangeboden, in Amsterdam Olympiaplein. Ook is het mogelijk om op je eigen locatie of bij jou thuis een ceremonie te doorleven.  Dit kan bijdragen aan innerlijke rust tijdens de diep transformerende reis met de spirits van de planten. De locatie in Amsterdam, die speciaal is ingericht voor heilige ceremonies, biedt  ruimte voor groepen tot maximaal 6 personen. Op de locatie in Amsterdam is in overleg mogelijkheid om te blijven overnachten. 

Plant Medicijnen

Vaak wordt het verbinden met de spirits van de medicinale werking van de paddenstoel en truffel  'Plant Medicijnen' genoemd. De stof in de paddenstoelen en truffels die deze medicinale werking hebben is psilocybine.  Deze stof en de kracht van de spirit van de paddenstoel of truffel brengt je in een staat die veel overeenkomsten heeft met wat je ervaart wanneer je een zeer diepe staat van trans-meditatie bereikt. De wijsheid die opgeslagen ligt in de paddenstoel en truffel opent zich doordat de spirit van de plant zich verbindt met de spirit van de mens. Bij de juiste begeleiding, focus en open houding, brengen de spirits van de planten je in diepe verbinding met de energie en kracht van de levende Bron, Moeder Aarde, je onderbewuste (de ziel), je voorouders en andere betrokken licht spirits, om diepe transformaties en heling te brengen in je leven. Deze heling van trauma's en vereffening van (familie en collectief) karma raken de essentie van je bestaan, je geest, en steunen je om in je hele wezen in balans te komen. De eigenschap van leven is, dat het een leven bron is die continu trekt naar de hoogst haalbare balans.