Soul Songs Channeling

Net zoals water door een rivier stroomt, zo stroomt de wijsheid van De Bron van Leven door ons heen. Channelen is een manier van Universele Wijsheid vertalen van pure lichtenergie naar woorden van licht en waarheid. Tijdens het musiceren zijn we in staat om ons open te stellen en in het veld te treden waar we contact maken met hogere wezens, begeleidende entiteiten, engelen en andere lichtwezens. Deze hogere wezens geven ons informatie, die door ons heen stroomt, en wij vertalen deze energie en wijsheid in liederen en woorden voor de mensen die het wensen te ontvangen. 
Channelen is door de eeuwen heen altijd aanwezig geweest. Zo zongen de medicijn mannen en vrouwen, bijvoorbeeld de Sjamanen en Heksen, hun liederen en brachten daarmee Goddelijke wijsheid naar de aarde, gaven inzichten aan de ontvangers en zetten een lichtveld neer op aarde. 

 

Sinds dat ik me kan herinneren zijn er engelen en licht gidsen bij me geweest die met mij communiceren. Vaak mag ik de wijsheden van de lichtwezens doorgeven aan de mensen om mij heen. Middels mijn hoog sensitieve, helderziende,  helderhorende en helder voelende gaven help, stuur en steun ik mensen om balans en een heldere visie op hun leven te vinden. De zielen van mensen spreken tot mij en mijn spirituele gidsen wijzen mij de weg naar verlossing van lijden, zelfsabotage en de illusie van angsten. Het veld van het energetische lichaam opent zich voor me wanneer ik in het veld stap, waardoor mij getoond wordt waar de ziel geblokkeerd is, waar de levensenergie niet stroomt en waar in het lichaam trauma-energie is vastgeketend. Door poëzie, zang, muciseren  en kwantum healing help ik mensen bij de bevrijding en wedergeboorte van de ziel.

 

I am the Queen with the Sword of Light
The tongue of truth and wisdom

Wens een Woord van Wijsheid

Tijdens een concert of persoonlijk consult ontvang je een bericht speciaal voor jou ziel en ziele missie.  Wanneer het nodig is dat je een woord van wijsheid en liefde ontvangt, voel je dit vaak aan door een innerlijke prikkel. Deze prikkels kunnen gevormd worden in vragen, nieuwsgierigheid of angst die ze voelen opkomen wanneer voor ons staat.

 

Voorbeelden van onderwerpen in een Channeling zijn:

Een Soul Song ontvangen
Wijsheid door een Tarot-lezing
Een vraagstelling in een channeling over innerlijke waarheid
Openlijk inzichten ontvangen over het levenspad
Autonome sensorische meridiaanrespons (ASMR) voor het ontwaken van de ziel
Inzichten voor een pad naar genezing van disbalans en ziekte
Angst omzetten in liefde
De waarheid achter verlangens en verslaving

 

Energetische begeleiding door een channeling:

Door verbinding te maken met het innerlijke veld van de vraagsteller wordt een stroom van levensenergie geactiveerd en aangeraakt door energetische begeleiding vanuit de Bron van Leven. Je bent één met de schepping. Je bent één met die dierbaren die zijn overleden. Je bent één met de mensen in je leven. Je bent één met alle objecten om je heen. Wanneer je een channeling ontvangt lichten delen van je geest op, doordat je ziel geraakt wordt. De woorden die gechanneld worden dragen een hoge licht frequentie in zich,  maar ook op gevoelsniveau wordt vindt er een overdracht plaats van lichtenergie van de channelaar naar de ontvangen. Delen van je ziel lichten op, je geest wordt wakker en bevrijd. Bepaalde gedachten en gevoelens worden geactiveerd en brengen nieuwe inzichten met zich mee. Nieuwe perspectieven worden geopenbaard en verfijnde realisaties vinden plaats in je. Het is een katalysator voor het geestelijk ontwaken, helen en geestelijke groei. Het komt vaak voor dat je tijdens het ontvangen van een soul song of channeling diepgaande onthullingen meemaakt. Ideeën waar je nooit op zou komen, of waarvan je nooit dacht dat je ze kon bedenken. De bezieling van een channeling kunnen nog dagen tot weken lang een diepe uitwerking hebben. Een channeling is een energetische begeleiding voor de ziel om te zuiveren, helen en te openen in kristal helder licht. 

 

Voorbeelden van ervaringen:

Chakra Helend en activerend
Het vrijgeven van donkere energie van bewaarde geheimen
Ontwaken voor de diepe wensen van de ziel
Geboorte geven aan lichtdelen van de ziel
Holistische lichaamsreiniging
Het mentale lichaam herprogrammeren in innerlijke gidsen

 

Uitnodiging:

Wens je ondersteuning bij geestelijke bevrijding
Wens je los te komen van je blokkades
Wens je ten volste te leven
Reik naar ons uit en verbinden ons in liefde met je, om je dichter bij je Goddelijke Vonk te begeleiden.