Co-Creators

Het samen, in gelijkwaardigheid, vertrouwen en liefde creaties vormgeven is een wonderlijk gebeuren. Pure schoonheid ervaar je wanneer open en zuiver leeft. Deze lichtkracht is in co-creatie zo sterk. Je wordt gedragen, gezien en gehoord. Je mag volledig zijn zoals je bent. 

Lets walk each other home - Our inner divine source is light - Our outer divine source is Love

Coos Bomhof

Als ervaren Counselor, Verpleegkundige, Mentor in trajectbegeleiding en Onderwijzer heeft Coos vele perspectieven van disbalans in het leven gezien, ervaren en Holistisch mogen behandelen   (www.labricoos.nl).  

In een liefdevolle Christelijke omgeving is Coos opgegroeid en gedurende haar leven heeft ze zich naast haar studies over het Christendom ook studies gevolgd over andere levensperspectieven, culturen en religies. Het openlijk kunnen kijken naar andere levensperspectieven brengt een breder begrip over hoe men het leven, God, de bron van het bestaan en zichzelf ervaart. Door de jaren heeft heeft ze een proces van diepe transformatie en bewustzijnsontwikkeling doorleeft en heeft ze ervaren dat het leven vanuit eenheid en liefdevolle verbinding, een non-dualistische perspectief, bevrijding biedt en vrede brengt.
Middels muziek, zang en het gesproken woord deelt Coos graag met andere mensen dit gevoel van verbonden zijn. Verbonden met de natuur, met God, het Leven, elkaar en met jezelf. Samenkomen en samen leven brengt vreugde!

Annelieke Lieverse

Vol passie ben ik een gedreven muzikant en muziekleraar. Met mijn muzikale achtergrond en studie van klassieke klarinet aan het conservatorium.
Muziek spelen en maken vanuit het hart raakt me en daar hecht ik veel waarde aan. Het is een heerlijke ervaring om een ​​connectie te maken met mezelf en de muziek die ik speel. Daarbij improviseer ik graag op gevoel en speel graag samen met natuurgeluiden.
Onlangs maakte ik een muzikaal intermezzo een gesloten hart, een spel tussen duisternis en licht en uiteindelijk het licht vinden, het donker eren.

Daniel Lovàsz

Daniel ging op jonge leeftijd al door een bewustzijnsontwikkeling. Zijn hart verlangde altijd naar een diepere verbinding met het leven, iets wat voorbij ging aan de moderne, geïndividualiseerde en afgescheiden staat van ontkoppeling.
Hij verkende en proefde vele paden, technieken, tradities en ontdekte dat het vervallen tot de staat van toewijding en gebed de zoetste gemoedstoestanden voor het hart zijn.
Door dit te combineren met zijn liefde voor muziek kwam hij tot de beoefening van devotionele zang, een gebed dat gekleurd is en wordt ondersteund door prachtige instrumenten.
Voor hem is dit het meest levendige proces om de verlangens van zijn hart uit te drukken, om de krachten van het leven te benaderen die onbegrijpelijk zijn voor de intellectuele mind. Al zingend en genietend van de diepste eenheid met die energie, die goddelijke wil, die al dat is bezielt.

Dagmar Aben

Dagmar inspireert je te luisteren naar je hart en hoe je de moed behoudt je hart te volgen. Als klankheler, creatief therapeut en energetisch coach inspireert ze graag om behoeften en verlangens tot uiting te brengen. Samen klank en muziek maken verbindt, heelt en brengt vreugde. 

Dagmar werkt met klank, energie, beweging, familie opstellingen, trancereizen en andere creatieve invalshoeken om je terug te brengen naar je authentieke, vrije, speelse zelf. 

Ze creëert middels klank en muziek verstilling in body en mind waarmee je in essentie leert zijn. Via klankheling en energetisch werk zorgt ze voor release van traumatische ervaringen en het ontstoren en ontstressen van disbalans op multidimensionaal niveau. www.Dagmar-Aben.nl en www.hartenliefs.nl 

Follow your inner voice
it will show you the way to freedom and joy