Co-Creators

Het samen, in gelijkwaardigheid, vertrouwen en liefde creaties vormgeven is een wonderlijk gebeuren. Pure schoonheid ervaar je wanneer open en zuiver leeft. Deze lichtkracht is in co-creatie zo sterk, wat voel je en ervaar je tijdens een heilige ceremonie. Je wordt gedragen, gezien en gehoord. Je mag volledig zijn zoals je bent.

Lets walk each other home
Our inner divine source is light 
Our outer divine source is love

Coos Bomhof

Als ervaren Counselor, Verpleegkundige, Mentor en Teacher heeft Coos vele kanten van disbalans haar eigen leven en in de levens van andere mensen gezien, ervaren en mogen behandelen in diverse manieren (www.labricoos.nl). Self Sabotage, verslavingen, emotionele en fysieke blokkade, levensmoeheid en de wens tot de dood zijn levensthema's waar ze mensen in diep transformerende trajecten doorheen mocht begeleiden, naar een plaats van bevrijding van het lijden en een nieuwe levensstart in balans en harmonie met zichzelf en het leven. 

Gedurende haar leven heeft ze zich actief bezig gehouden met de spirituele wereld en het non-stoffelijke (zoals Quantum Heling, Modern Sjamanisme, Aura Healing, Counseling, Psychodrama en Trance Meditaties). Daarnaast heeft ze zich sinds haar kinderjaren verdiept door onderwijs in culturen, levensbeschouwingen en religies (Christendom, Taoïsme, Boeddhisme, Sjamanisme, Mediumschap en Channeling et cetera). Zelf heeft ze ook een proces van diepe transformatie en zuivering doorleeft en heeft ze ervaren dat het leven vanuit Eenheid, het non-dualistische perspectief, het pad naar bevrijding biedt.

Vanuit het dualistische perspectief op het leven wordt alles in 'hokjes' geplaatst en start het leven in zogenaamde vijandschap (voor of tegen, goed of slecht et cetera). Vanuit het non-dualistische perspectief van waaruit je ook kunt leven, bestaat er geen goed en geen slecht. Vanuit het midden leven betekent leven vanuit liefde. Leven vanuit en in een zeer hoge frequentie waar enkel balans en disbalans bestaat. Het is soms een diepe helse periode waar we doorheen gaan, om het licht en de vrede te vinden. Vanuit haar ervaringen en kennis biedt ze nu haar begeleiding en steun aan o.a, door het begeleiden van heilige ceremonies en therapie ondersteund met o.a. plant medicijnen - de spirits van de planten, muziek, klank en de stile.

Annelieke Lieverse

I’m a musician and music teacher. I studied classical clarinet at the conservatory.
I value playing by the heart and love to make a connection with myself and the music I play. I like to improvise on feelings and play together with nature sounds.
The musical intermezzo this evening is about a closed heart, a game between darkness and light. And in the end finding the light, honoring the dark.

Dagmar Aben

Dagmar inspireert je te luisteren naar je hart en hoe je de moed behoudt je hart te volgen. Als creatief therapeut, energetisch coach en klankheler inspireert ze graag om je dromen waar te maken en behoeften en verlangens tot uiting te brengen.

Dagmar werkt met klank, energie, beweging, familie opstellingen, trancereizen en andere creatieve invalshoeken om je terug te brengen naar je authentieke, vrije, speelse zelf.

Ze is ervaren in het reizen met plantmedicijn en het begeleiden van innerlijke reizen met en zonder medicijn. Ze werkt met de frequentie van liefde en heeft naast haar spirituele, sjamanistische inslag ook een therapeutische achtergrond. 

Ze creëert verstilling in body en mind waarmee je in essentie leert zijn. Via klankheling en sjamanistisch energetisch werk zorgt ze voor release van traumatische ervaringen en het ontstoren en ontstressen van disbalans op multidimensionaal niveau. Meer informatie op: www.Dagmar-Aben.nl en www.hartenliefs.nl voor sieraden en cadeautjes.

Follow your inner voice
it will show you the way to freedom and joy

Gaby Simonis

De missie van Gaby is: licht en luchtigheid de wereld in brengen. Mensen helpen naar binnen te keren omdat daar alle antwoorden te vinden zijn. Alles zit al in jezelf, in de stilte. Vertrouwen op je eigen kracht en hulp vragen daar waar nodig. Gaby staat je puur en bij in je proces, waar alles er mag zijn, zodat jij je unieke zelf volledig mag gaan leven in deze wereld zoals deze bedoeld is.

Inmiddels loopt ze al meer dan 25 jaar op het spirituele pad, heeft een breed scala aan trainingen, workshops en opleidingen gevolgd in o.a. healing/reading, familie opstellingen en intuïtieve ontwikkeling. Enkele jaren geleden heeft Gaby haar koers gewijzigd door dingen te ondernemen die vanuit haar hart stromen Ze heeft zelf 2013 vele intense reizen met Ayahuasca en Truffels en andere plantmedicijnen mogen ervaren, waarin diepe angsten zijn aangekeken en processen zijn doorgewerkt. Stapje voor stapje lerend steeds meer over te geven aan wat er door je systeem heen mag bewegen. Ze is ongelooflijk dankbaar voor alle cadeautjes die ze heeft mogen ontvangen door het reizen en sinds dat zij haar eigen fundament sterk voelt, kan ze als ervaringsdeskundige de liefdevolle, rijke begeleiding geven die nodig is. In de afgelopen drie jaar heeft ze bij verschillende organisaties begeleid: 'Het Wonder van Bestaan', Trufflestherapy en Healjezelf. Tevens begeleidt ze privé-ceremonies.

 

 

I would love to hold space for you