Coos Bomhof


Als nieuwetijd entrepreneur heeft Coos de creatieve koppeling gemaakt tussen het bieden van diepgaande persoonlijke ervaringen op het gebied van heling en groei en artistieke performances in muzikale en poëtische vormen, onder de naam Soul Sequence.  De Transcendente Zielsreizen zijn hier een voorbeeld van. 

 

Sinds haar jongere levensjaren is Coos actief als zangeres, muzikant, en poëet en gebruikt ze spirituele rituelen om (samen met anderen) in verbinding te komen met de diepste kern van je essentie en de hogere bron. Hierin leidt ze mensen bijvoorbeeld middels trance, hypno-meditaties, heilige ceremonies met plant medicijn en counseling door een heling- en groeiproces. Het is haar levenstaak om het licht dat een ieder in zich draagt te helpen vinden wat kracht, liefde en inzicht geeft in het leven, om zo samen het leven ten volste te beleven in onze goddelijke kracht. 

 

Je kunt Coos ook boeken voor een persoonlijke reis (met of zonder ritueel gebruik van plant medicijnen) via connect@soulsequence.nl. 

 

Leef je in, Leef je uit

Coos als Counselor & Gesprekspartner 

Als counselor en gesprekspartner richt ze zich in haar werk op mensen die bevrijd willen zijn van o.a. angsten, beperkende gedachten, destructieve leefstijl en andere vormen van zelf-sabotage. Ze richt zich op het creëren van harmonie in de ware natuur van mensen die pijn, ziekte en het lijden ervaren. Heb je behoefte aan persoonlijke steun of begeleiding, dan kan je een bezoek brengen op haar website voor counseling www.labricoos.nl 

 

Coos is als liefdevol en vrij mens dagelijks actief op het gebied van zielsheling en geestelijke vrijheid. Door haar hoog sensitiviteit ziet, voelt en ervaart ze veel in en om haar heen. De menselijke concepten vallen weg wanneer het gelijkmoedig aanschouwen, opmerken en ervaren van het leven zicht opent. Dan worden goddelijke concepten, de ziel van de mens en het energetisch lichaam zichtbaar en hoorbaar voor haar.

 

Vanuit verschillende levensstromingen zijn elementen die puurheid en schoonheid in zich dragen en een diepe levenskracht in zich dragen waar we ons mee kunnen verbinden en van waaruit we krachtig kunnen leven. Deze levenskracht past Coos toe in haar werkzaamheden. Kennis en wijsheid ligt verborgen en is verweven in bijvoorbeeld het Christendom, het Boeddhisme, Tantrisme en het moderne Sjamanisme. Coos heeft door de jaren heen deze levenswijzen bewandeld en heeft hier onderwijs in genoten, om haar verbinding met de Hogere Bron, God of het Universum te zuiveren en sensitief te ontwikkelen. Vanuit deze verbinding leeft, creëert en geniet ze van het leven.

Je creëert zoveel als dat je zelf gelooft dat je waard bent.
De hemel op aarde creëren is realistisch als jij dat wenst.

Creatie en Zintuiglijk Ontvangen


Coos Bomhof is een open minded ondernemer die gewaar en bewust in het leven staat. Coos zet haar verlangens en wensen om in activiteiten, performances en belevingen. Dit doet ze onder andere middels creatieve en sensitieve performances in verbindende bijeenkomsten. Op deze manier wordt een setting gecreëerd  waarin mensen weer in diepe verbinding kunnen komen met hun hart en ziel. De muzikale, transcendente en meditatieve elementen helpen om te luisteren naar je gevoelens en je innerlijke stem. Door beweging, via de elementen vuur, wind, aarde en water, in dans, oog- en lichaamscontact wordt een weg naar diepe en volledige heling en groei geboden om zo het leven ten volste te kunnen beleven. Geheel en zuiver in contact komen met je ware zelf, is verbinding met alles wat leeft en leven in het volste zijn.

 

When I stept into the middle of my being, 
I found my light and started to live out love