Je bent welkom om deze wonderlijke zielsreizen te ervaren. 

De diepe kracht van een klankreis

Een transcendente reis door de ziel


Als mens leven we vanuit verschillende perspectieven, met een bewustzijn en zelfbewustzijn dat continu in beweging is. Wanneer je het bewustzijn en zelfbewustzijn vergroot, ben in staat om meer en meer regie te nemen over je eigen leven. Daarmee leer je om het lijden te aanschouwen, je hogere zelf te centreren in alle omstandigheden en een staat van gelijkmoedigheid en geluk te creëren in je leven.

 

Een Transcendente Klankreis is als een diepgaand meditatief lig- en luisterconcert waar heling, inzicht, groei en het genieten sensitief en liefdevol geprikkeld worden, waardoor jij je ware zelf diep ervaart.


Een reis op het pad naar innerlijke vrede en geluk

In een klankreis word je meegenomen naar een staat van diep gewaar zijn, vrede en openheid van geest. Tijdens de klankreis wordt asmr (Autonomous Sensory Meridian Response) toegepast. Dit is een zachte prikkeling van de zintuigen door bijvoorbeeld klanken, woorden, geur en geluid. Deze zintuiglijke prikkelingen zijn een middel die ons systeem (lichaam, energetisch lichaam en ziel) gebruikt om het hart en de ziel te openen voor een dieper contact met jezelf en gewaarwording van boodschappen voor heling, groei en genot. 

 

De zielsreizen brengen je in een diepe staat van bewustzijn, ook wel de Theta staat genoemd. Theta is een hoge bewustzijn staat voor het zuiveren en herstructureren van je overtuigingen, denkpatronen en gedragspatronen. Hiermee ben je op zielsniveau bezig met zelfgenezing en heling. Wanneer je tijdens de transcendentie in een meditatieve staat komt, wordt het welzijn van je lichaam, energetische lichaam, mind en ziel groter. Dat betekent dat je in je dagelijks leven meer vrede, genot en een diepere beleving van het zijn ervaart.  Deze transcendente zielsreizen zijn steunend om te groeien naar jouw volste zelf, waarin je voelt dat je leeft naar je bestemming en waarin je voelt dat jij jouw leven creëert vanuit je essentie.  

 

Door zang, klanken en zachte zintuiglijke prikkelingen transformeren we de niet zichtbare frequentie van licht en liefde tot zichtbare en voelbare vormen. Ons hart, of ons centrum, heeft de taak om de liefde van de bron de wereld in te stralen, zodat andere bronnen, mensen als een echo hun bron, hun hart weer voelen en geraakt worden. Dan zullen ze zich herinneren dat ook zij liefde zijn en liefde mogen uitstralen in het leven. Dan is er een stroom van liefde gaande en verhogen we samen de frequentie, die liefde is. 

 

Geef je zelf de aandacht, boek een persoonlijke reis

Voel je behoefte om in een veilige en persoonlijke setting een transcendente zielsreis of trance meditatie te ervaren, dan kunnen we op locatie voor je organiseren. 

De helende kracht van klanken

Ontspannen, loslaten, ervaren en enkel zijn. Daar is de start van een klankreis. Je gaat zitten of liggen en je laat je zelf meenemen door golven van prikkelende zintuigelijke prikkelingen in klanken. De schoonheid en zachtheid van een klankreis brengen je in een staat van ontspanning, rust en vrede. De tijd vertraagt, de ruimte om je heen vergroot, je kunt dieper ademen, je gaat jouw zijn ervaren. 

Vanuit dit nulpunt nemen we mee op reis. Een reis door jouw innerlijke landschappen, waar beelden, herinneringen, gevoelens en emoties liggen opgeslagen. Je kunt zelf ruimte en aandacht geven aan wat jij wilt ervaren. Wanneer jij je open stelt voor heling en groei, dan zal dit naar voren komen. Wanneer jij je open stelt voor vreugde en dankbaarheid, de twee meest krachtige energieën die we als mens kunnen creëren, dan zal dit naar voren komen. Met de sleutels van openheid, de moed te ontvangen, een open hart om te genieten en een heldere blik om te aanschouwen, kan je elke kamer in je hart betreden en jezelf ten diepste leren kennen in schoonheid en liefde. 

Ervaringen en reisverslagen


Muzikale Klankreis op Festival Healing Garden

Op Yoga Fest Healing Garden heb ik meegedaan aan de sound healing van Dagmar en Coos. Het is een plezierige ervaring om de leuke geluidjes, muziek en  sounds te horen en ontvangen terwijl ik rustig lig te luisteren. Er valt een grote ontspanning over me gedurende de muzikale reis.

De mensen die in de klankreis aanwezig waren, waren zonder uitzondering heel diep in de helende reis gegaan zo bleek na afloop.

Ik voelde mijn bewustzijn dieper in mijn lichaam gaan, Ik was helemaal uit mijn hoofd en was met mijn bewustzijn diep in mijn lichaam, wat een enorme rust, vrede en ontspanning opleverde.

Na de healing wilden de  mensen het liefst in deze vredige toestand blijven en heel langzaam kwamen ze terug naar hun normale aanwezige bewustzijn.

Het was een prachtige ervaring! Ik kan het iedereen aanraden om zelf een sound healing met Dagmar en Coos te ervaren!

Linda

Transcendente Zielsreis 

Wauw Geen woorden voor deze ervaring... Next level genieten, zintuigelijk genieten, de ruimte zo mooi aangekleed; magisch in een Prachtige kerk.

Het samenspel van Dagmar en Coos, zo perfect. Zang en muziek voerde mij door andere tijden, fairytales, diepe bronherrineringen en trauma's in een warme, zachte bedding.

Teruggekomen van mijn reis werd ik getrakteerd op lekkere warme thee, nootjes, chocola en een manderijn die een smaak explosie gaven in mijn mond.

 

De sharings hartverwarmend. Deze 2 vrouwen hebben werkelijk zoiets moois gegeven en zoveel op diepere lagen wakker gemaakt. Thuiskomen in mijn zelf Diep ontspannen, durven voelen en kijken. In een half slaap verwerken.

Wauw, wat een beleving. Ik ben heel erg dankbaar.

Merel