Symfonische Samenzang Ceremonie

Samen liederen zingen is een pure en heilige manier om jezelf te uiten en te verbinden met de Bron van Creatie. Je stem laten horen, klank geven aan je diepgewortelde positieve gevoelens van liefde en licht; je ziel laten spreken via je stem, in eenheid met alles dat is. De kracht van je stem is groots!


Mantra zang en Medicine Songs

Na een opening, geleide en verstilde meditatie wordt vanuit de basis van vrede de mantrazang en medicine songs ingezet. De mantra’s worden in het Sanskriet, Engels of Spaans gezongen. Het samen zingen verbindt ons in eenheid en creëert schoonheid en harmonie. Bij het zingen van de mantra’s wordt de energie vanuit het hart omgezet in trilling van heilige klanken. De trillingen van de klanken van mantra’s dragen een hoge frequentie, wat in de geometrie de klank van creatie omvat. De puurheid van mantra’s hebben een positieve invloed op het energieveld van je fysieke, mentale en ziele lichaam. Je stem laten horen door zang en klank heeft een helende werking en brengt je hele wezen in een gezonde balans. Daarnaast heeft het ook een verbindende kracht met je omgeving en naasten. Het vergroot je vertrouwen in en op het leven, en het vertrouwen in en op je zelf, zodat je met meer zelfliefde en compassie je leven zal beleven. 

 

Zingen is de Yoga van klank voor je hele wezen en brengt balans.

The vibration of creation in sound and song
Brings us home to where we belong
Love & Peace

Mantra & Medicine Songs Ceremony

Mantra en Medicijn liederen zingen & klankreis met geleide meditatie

Tijdens deze mooie samenkomsten verbinden we ons door middel van muziek, klank en liederen. De mantra's en medicijnliederen die men al duizenden jaren in gemeenschappen en stammen zingt, mogen we weer opnieuw herinneren en ook in deze westerse maatschappij vorm geven. Door te zingen drukken we allemaal ons verlangen uit naar die goddelijke verbinding, we nodigen een hoger bewustzijn uit om door ons heen te schijnen. Tussen de zang, die begeleid wordt door gitaar, piano en andere prachtige instrumenten, begeleiden we je door een helende reis van klank, die je in een staat van diepe ontspanning brengt waar onze ziel en geest woont en wordt beschermd met liefde.

 

Coos zingt al van kinds af aan. Zowel in de kerk, in koren, op de toneelschool, in bands en andere co-creaties. Haar engelachtige stem en kanaliserende woorden van wijsheid, brengt een ontroerende combinatie die diep doordringt in de harten van de luisteraar en helpt om in een ontspannende staat van zijn te komen die de verbinding met de ziel en geest opent. Haar passie is om mensen te ondersteunen in genezing, diepe ontspanning, verbinding en gemeenschap te vinden door middel van muziek en geluid. Coos haar meest vreugdevolle passie in het leven is om portalen te creëren naar God, de Bron van het Leven, waar onze ziel mee verbonden is, zodat eenheid met het leven wordt herinnerd en teruggebracht naar onze oorspronkelijke balans; Het diepe weten dat we heel zijn, liefde en goddelijke wezens. Tussen de nummers door begeleidt Coos  een zachte en geleide meditatie. 

Daniel is een aspirant-yogi, die oefeningen en begeleiding uit diverse tradities meeneemt in zijn zang en spel, met de intentie om verbinding te maken en de realiteit te begrijpen die voorbij het materiële gaat. Hij heeft de afgelopen jaren ervaren dat mantra's zingen een zeer krachtige manier is om in contact te komen met de mystiek kant van het leven. Daniel ervaart dit geestelijke proces,  de kracht (Shakti) die in de mantra's aanwezig is, als vervullend en verbindend tijdens het zingen en voelt de wens om dit met zijn begeleiding door een ieder van ons te laten openbaren. Het is een pure en zuivere ervaring die het bewustzijn van liefde vergroot.

Ervaar de sfeer in live opnames

Aad Guray Nameh

Shiva Shankara

Jay Ambe Ma

Om Hari Om

Lokah Samastah Sukhino Bhavantu

In the stillness of the night - Jay Jay Ma

Kalimba intermezzo

Jaya Jaya Devi Mata

I have arrived