De diepe kracht van een zielsreis


Als mens leven we vanuit verschillende perspectieven, met een bewustzijn en zelfbewustzijn dat continu in beweging is. Wanneer je het bewustzijn en zelfbewustzijn vergroot, ben in staat om meer en meer regie te nemen over je eigen leven. Daarmee leer je om het lijden te aanschouwen, je hogere zelf te centreren in alle omstandigheden en een staat van gelijkmoedigheid en geluk te creëren in je leven. 

 

Een Transcendente Zielsreis is als een ligconcert waar heling, inzicht,
groei en genot actief worden en je dichter bij je ware zelf brengen. 

 

Voel je welkom en veilig om deze wonderlijke zielsreizen te ervaren. 

Een reis op het pad naar innerlijke vrede en geluk


In een transcendente zielsreis word je meegenomen naar een staat van diep gewaar zijn, vrede en openheid van geest. Tijdens de transcendente zielsreis wordt asmr (Autonomous Sensory Meridian Response) toegepast. Dit is een zachte prikkeling van de zintuigen door bijvoorbeeld klanken, woorden, geur en geluid. Deze zintuiglijke prikkelingen zijn een middel die ons systeem (lichaam, energetisch lichaam en ziel) gebruikt om het hart en de ziel te openen voor een dieper contact met jezelf en gewaarwording van boodschappen voor heling, groei en genot. 

 

De zielsreizen brengen je in een diepe staat van bewustzijn, ook wel de Theta staat genoemd. Theta is een hoge bewustzijn staat voor het zuiveren en herstructureren van je overtuigingen, denkpatronen en gedragspatronen. Hiermee ben je op zielsniveau bezig met zelfgenezing en heling.
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt ook dat je wanneer je tijdens de transcendentie in een meditatieve staat komt, waardoor het welzijn van je lichaam, energetische lichaam, mind en ziel groter wordt. Dat betekent dat je in je dagelijks leven meer vrede, genot en een diepere beleving van het zijn ervaart.  

Deze transcendente zielsreizen zijn steunend om te groeien naar jouw volste zelf, waarin je voelt dat je leeft naar je bestemming en waarin je voelt dat jij jouw leven creëert vanuit je essentie.  

Geef je zelf de aandacht, boek een persoonlijke reis

Voel je behoefte om in een veilige en persoonlijke setting een transcendente zielsreis of trance meditatie te ervaren, dan kunnen we op locatie voor je organiseren. Zie het tabblad 'Persoonlijke Zielsreis op locatie' voor mogelijkheden, informatie en boek je eigen samengestelde zielsreis. We staan voor je klaar!

Ervaringen en reisverslagen


Transendente Zielsreis Healing Garden 2021

Op Yoga Fest Healing Garden heb ik meegedaan aan de sound healing van Dagmar en Coos. Het is een plezierige ervaring om de leuke geluidjes, muziek en  sounds te horen en ontvangen terwijl ik rustig lig te luisteren. Er valt een grote ontspanning over me gedurende de muzikale reis.

De mensen die in de klankreis aanwezig waren, waren zonder uitzondering heel diep in de helende reis gegaan zo bleek na afloop.

Ik voelde mijn bewustzijn dieper in mijn lichaam gaan, Ik was helemaal uit mijn hoofd en was met mijn bewustzijn diep in mijn lichaam, wat een enorme rust, vrede en ontspanning opleverde.

Na de healing wilden de  mensen het liefst in deze vredige toestand blijven en heel langzaam kwamen ze terug naar hun normale aanwezige bewustzijn.

Het was een prachtige ervaring! Ik kan het iedereen aanraden om zelf een sound healing met Dagmar en Coos te ervaren!

Linda

Transcendente Zielsreis 17 september 2021

Wauw Geen woorden voor deze ervaring...
Next level genieten, zintuigelijk genieten, de ruimte zo mooi aangekleed; magisch in een Prachtige kerk.

Het samenspel van Dagmar en Coos, zo perfect. Zang en muziek voerde mij door andere tijden, fairytales, diepe bronherrineringen en trauma's in een warme, zachte bedding.

Teruggekomen van mijn reis werd ik getrakteerd op lekkere warme thee, nootjes, chocola en een manderijn die een smaak explosie gaven in mijn mond.

De sharings hartverwarmend. Deze 2 vrouwen hebben werkelijk zoiets moois gegeven en zoveel op diepere lagen wakker gemaakt. Thuiskomen in mijn zelf Diep ontspannen, durven voelen en kijken. In een half slaap verwerken.

Wauw, wat een beleving. Ik ben heel erg dankbaar.

Merel