De kracht van klanken


Ontspannen, loslaten, ervaren en enkel zijn. Daar is de start van een klankreis. Het is net een ritje in een innerlijke attractie. Je gaat zitten of liggen en je laat je zelf meenemen door golven van prikkelende zintuigelijke prikkelingen in klanken. De schoonheid en zachtheid van een klankreis brengen je in een staat van ontspanning, rust en vrede. De tijd vertraagt, de ruimte om je heen vergroot, je kunt dieper ademen, je gaat jouw zijn ervaren. 

Vanuit dit nulpunt nemen we mee op reis. Een reis door jouw innerlijke landschappen, waar beelden, herinneringen, gevoelens en emoties liggen opgeslagen. Je kunt zelf ruimte en aandacht geven aan wat jij wilt ervaren. Wanneer jij je open stelt voor heling en groei, dan zal dit naar voren komen. Wanneer jij je open stelt voor vreugde en plezier, dan zal dit naar voren komen. Een klankreis brengt je waar jij wilt, met de sleutels van openheid, ontvangen, genieten en aanschouwen kan je elke ruimte in je hart betreden. 

Kom met ons mee en dompel onder in dit bad van klanken

Het leven is als een pretpark 


Elke 14 dagen zijn Coos en Dagmar host in een prachtig kerkgebouw in Amsterdam Oud Zuid en brengen we magie, mystical mirakels, plezier, genot en vreugde. Het is co-creatie van hart tot hart, van centrum tot centrum. We zijn geen mensen, we zijn bronnen van liefde en licht. We transformeren dat tot zichtbare en voelbare vormen. Mijn hart, of ik, of mijn centrum heeft de taak om de liefde van de bron de wereld in te stralen, zodat andere bronnen, mensen als een echo hun bron, hun hart weer voelen en geraakt worden. Dan zullen ze zich herinneren dat ook zij liefde zijn en liefde mogen uitstralen in het leven. Dan is er een stroom van liefde gaande en verhogen we samen de frequentie, die liefde is. Dus ja, geniet en wees het genot!

 

Voel en hoor je de echo om ook mee te creëren in zang, dans, poëzie of andere liefdevolle verrassende zacht zintuiglijke prikkelingen...?
Neem dan contact met me op, dan tasten we af waar het pad ons brengt.

 

Leef je in, Leef je uit

 

Elke zintuiglijke prikkeling reist door je heen en raakt de deuren van je ziel.
Laat je meevoeren op de magische klanken je zal verwonderd zijn over wat je beleeft.

ERVARINGEN 


21-07-2021 Transcendente Zielsreis

Na een warm ontvangst in een mooie rust gevende setting, werd ik warm onthaald. Er lagen kleden, kussens en er stonden bijzonder mooie instrumenten. We kregen eerst een mooie introductie waarop we ingeleid werden naar een vrije zelfbewustzijnde trance onder het genot van een kopje thee die de sfeer compleet maakte.

 

Waar drie mooie dames, voor ons gingen zingen en vele verschillende instrumenten bespeelde terwijl ze door de zaal langs iedereen liepen, zo hoorde je de klanken en gezang van verschillende kanten ook was er geur aanwezig die de setting compleet maakte en je verder in hogere sferen bracht.

 

Richting het einde gingen we met zijn allen staan en dansen op hun gemaakte muziek en zochten we een diepere connectie met mekaar. Tijdens de dans gingen we op in de energie met vloeiende bewegingen.

 

Het einde was een mooie afsluiting van een gezamenlijk samen zijn met een kopje thee waar iedereen iets mocht delen.

 

22-08-2021 Zielsreis op Healing Garden

Coos en Dagmar, twee fantastisch mooie warme vrouwen die mij op reis nemen op Healing Garden 2021. Ik weet niet zo goed wat ik van een zielsreis moet verwachten.

 

Ik ga liggen en laat mij meevaren op de magische geluiden die Dagmar maakt, met bijzondere instrumenten die ik nooit van mijn leven heb gezien. En de prachtige stem van Coos... Het raakt mij diep in mijn ziel.

 

Ik ben "sky high" in trance, ik zweef ergens in het universum. Het is moeilijk te beschrijven want je moet het voelen en ervaren. Het is heel intens, er komt veel los binnen in mij en de tranen stromen.
Als de reis afgelopen is blijft iedereen zitten. Gewoon... heel lang zitten.


Ik ben zo dankbaar voor deze zachte en mooie reis. 

 

3-9-2021 Transcendente Zielsreis

De healing die jullie brachten door de Zielsreis kwam super mooi binnen. Ik ging met mijn bewustzijn dieper in mijn lichaam, zeer rustig werd alles.

 

Bij de andere mensen gebeurde dit ook, gezien de tijd die ze nodig hadden om weer terug in het heden te komen.

 

Ik kijk wat voor energie erachter zit bij de healing, Engelen zag ik bij jullie, met hoge trilling, Serafijnen hebben jullie contact mee.

 

Vandaar dat het zo krachtig is.